annyong haseyo :)) welcome to my official bloggie . if korgg da follow fafa p/s informkan dkdd shoutmix eah andand nanti fafa akan follow korg balekk kamsa hamnida . sayonara

holla holly :face8:
wahh sudahh lame aku tidakk meg-update bloggie :face9:. hoho almaklumlahh malas nakk typee ngehngeh . okehhh sekarang nh blog aku

da cm ape ? cm BADUT pund ade taukk ? tgnn aku nh g gatal snd nakk tukaa tu lha nh lhaa haa amekk kauu blogg da cm badutt circus daa .:130: aiyoyo . erm sudah sudahh tanak cter pasal blogg buadd sakett kepale jea huhh :face58:

erm lets started the storyy * sorry BI aku berhijrahh sekejap .

1 february 2011 :

aku balekk ituu kampung lhaa dekadd mane ? hooho kluangg leyy . ituu kg belahh mama . besh beshh . bertolakk kol 9 smpyy kol 10 lebihh ( PG ) haha cepatkan ? F1 meyhh ngehngeh . :face75:then mlm tuhh pegi kedaii computer sbb belikan kaklong laptopp buadd dy belaja dkdd maktab *kak long ituu kaka sedare tauu . walawehh laptopp dy lawa lhaa siakk tengokk lhaa spe yg pilihh aku jugakk wakaka *jealouss :face10:

2 february 2011 :

pagi pagi lagi aku da kene bangnn :face65:sbb nak amekk abg yg PLKN dkdd pagohh tuhh :face51: erm perajalanan agakk jaohh lha jugakk . wk2 lalu dkkdd highwayy ade lhaa ternamapakk kawasan yg dilandar banjirr . airr sungaii da tak mcm sungaii seyhh da mcm lautt taukk ? :face73:air tinggi gilakk . kesiann org yg kene banjirr . oke back to the storyy da lame lame baru lhaa smpy dkdd tol pagohh . fuhh skett pngg aku dudok dlm kete lame lame . kteorgg g pagohh gune 2 ketee . rombongann cekk kiahh * typuu jea mane ade cek kiahh cek kiahh nh . da smpyy pagohh tross cwikk ituu jalan KEM PLKN . wahh da smpyy jea tempatt kem PLKN tuhh aku tersentap sekjapp *dlm haty aku ckp makk aii mcm hutann pund ade . :face74:haha .

then mama tross pegi masokk dlm , tak bole msok ramai2 yg bole msokk sorgg jea . huhu tak dpt aku nak tengokk dgn lebihh dktt . ish ish ish . tunggu punye tunggu sekali abg aku muncul dgnn senyuman yg lebar *haha typu jea . tapi tapikan aku mcm tak percaye yg tuhh abg akuu sbb abg aku da botakk mcm MAWI:face27: . erkk tak sukee btoll . hoho then aku rase abgg aku da semakin tinggi . isghh abg aku da tinggi mcm zirafahh yg aku ? pendekk . hoho .:face50:

then lepas amekk abg mama ajak aku n yg len pegii ituu tempatt ( HERBA NASUHA ) erm , msokk jea dlmm tmpt tuhh bwuu herbaa . :face16:waduhh enggakk sukee tpi nak buadd cm ne ? then kteorgg mkn tengahh hari kat s2 sekali , kteorgg mkn nasi beriani . nasi beriani dy tarak ade minyakk n ade herbaa . sedapp jugakk . sup dy pund sedapp . da puass mkn tross smbong jln , kteorgg g jalan2 dkdd batuu pahat pulakk . kat batuu pahat aku ade jugakk ternampakk kawasan yg kene banjirr . kesiann taukk ?

dkdd batu pahat kteorgg pegi square one . spe ygg dudokk BP dy tau lhaa . aku pundd fisrt time pegi s2 . hoho . alaa dlm dy biase biase ajee . alaa mcm shopping complex yg len . then da penatt shopping kteorgg pegi umahh cousinn yg dudokk dktt situu . alaa cousin aku yg MRACAP CHAOSS :face15:*aku ckp pund korgg mestyy tak kenall ? haha . then kol 5 balekk umahh atokk .

3 february 2011 :

mlm tengokk cter cj7 beshh taukk . sakett tekak aku ketawee :11:

4 february 2011 :

aku balekk JB , atok opahh cik sofiee ikot aku balekk JB sekali . dorgg tido umahh akuu . huuhh beshh meriahh skett . haa tak lupe jugakk cousin aku pundd tidoo sekali dkdd rumahh aku . wahh kecohh rumahh aku . syokk happening seyhh .ngehngeh .:face64:

5 february 2011 :

aku pegi jejalan dgnn dorgg dkdd angsanaa jeaa . erm agaak bosann sbb aku da jemu asyikk g angsana jea :face72: huuhuu . ptgnyee dorgg sume da balekk . sudahh sunyi kembali . esokk 6 feb kan ? uwaa esokk kene anta abg balekk kem PLKN :face41:ishh nape lhaa mase cepat sanad berlalu . sedihh seyhh abg aku nak balekk sanee . erm takpe takpee abg aku katee :

spe yg dpt panggilan pertama kem dy cume 2 bulan 1 minggu .
panggilan kedua 2 bulan 3minggu .
panggilan ketigaa 3 bulann .

yeahh abg aku kene panggilan pertame so sekejap jea lhaa dy ade kat situu . hooray:face64: haha

psst : sorryy bahse aku pelik2 . sorry kalau korg tak fhm .:128:


http://fafapluzqiqi.blogspot.com/

1 comment: