annyong haseyo :)) welcome to my official bloggie . if korgg da follow fafa p/s informkan dkdd shoutmix eah andand nanti fafa akan follow korg balekk kamsa hamnida . sayonara

bola

tadi mama ajak g jalan , first2 aku tanak ikot abg aku pund cm tanak ikot ,ttbe jea abg nak ikot so aku terpakse ikot lhaa bb takan aku nak dok umah sowg2 . hehe . erm wk2 otw aku ternampak dekat restoran dy psg siaran bolaa , then abg aku ckp erm pegi restoran lhaa tayah g jln2 dulu , then mama kate are you sure then abg aku ckp yupp , then kteowg singgah lhaa dekat restoran aliff , mak ai parking penuhh seyhh . huhu . hrm then mama cwik parking nseb bek lhaa ade . bile da smpy kteowg cwik tmpt duduk , nseb bek ade tmpt kosong dkt nn tv pulakk tuhh emang bek lhaa , erm fist time beb tengok bola kat restoran . hoho then tak lame pastuhh mase pertame pund sudahh habes , tunggu punye tunngu mase kedue pund tibee .


haa yg mase kedue nhh cm feeling ade . geram ade gely haty pund ade . hrm yg geeram bb pemain vietnam BIADAP , cwik gadoh nn pemain malaysia n refree , haishh . erm yang gely hatii pemain malaysia tak slap name dy safee siap maen aca dgn pemain vietnam . hoho . aca punye aca bola terlepas jugakk . ish ish ish . hrm ade sowg pemain vietnam nh kene kad merahh . haha amekk kauu . nak tauk sbb ape ? sbb dy wat2 jatohh . hoho . dy kua jea padg twos nanez , apedahh arap jea muke hensem p ape seyhh kau . erm aku tabik dgn penjaga goal malaysia khairul fahmii . hebadd wokk . hrm , yg pemain vietnam nh ade jatuhkan pemain malaysiaa p ape seyhh pemain vietnam yg lembikk , patotnye lepas pemain vietnam jatuhkan pemain malaysia , pemain malaysia yg sakett . p terbalikk pulakk . haahhh amek kau spe soh men kasa dgn pemain malaysiaa kan da kene balasan . ish ish ishh . yg pemain vietnam uwhh kawan dy yg kene tarikkk erm kire bwk dy kuaa padang lhaa. haha


erm aku tak taukk spe yg menang cuz wk2 3 minute tmbhn aku da dekat kete cuz kek yg mama order kat kawan dy da siap . haha . erm wk2 sblum 3 minute tmbhn tuhh malaysia seri 0-0 dgn vietnam , hrm oke lhaa penatt lha tgn nak type ag . hoho esokk abg ade exam memandu , aku nak nenok tmpt duduk pekse kat sekolah agame , n nak beli brg sekolahh . hee bye :))
http://fafapluzqiqi.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment