annyong haseyo :)) welcome to my official bloggie . if korgg da follow fafa p/s informkan dkdd shoutmix eah andand nanti fafa akan follow korg balekk kamsa hamnida . sayonara
hello everybody ? how are you ? hoho , erm ary nh mama bwk aku g jumpe dentist , nervous ? ade lha siket *siket siket lame lame jd bukit an ? ku ary nh nak cuci gg n tampal gg yg berlubang ? hahai


erm tp sebelum gg aku kene tampal , doktor cuci gg aku dulu kasi putihh , wahh hahaha , pas da cuci cuci gg tuhh , doktor tros tampal kat gg yg berlubang tuhh , ntah cm ne bule lubang ? haha


wk2 mule mule doktor nak tampal tuhh , auchh saket gilakk , after 3 minutes fuhh lega beb , da tak saket ag , hehe , apedahh aku nh cm dak kecik jea an ? haha lantak lha , oke skunk nh gg aku da oke oke sume ea , da tade yg k.o k.o , hahai .


erm pas tuhh , MAMA pulak cek gg , mama pund kene tampal , huhu , da penat tunggu akhirnye selesai jugakk , kua jea dry bilik rwtn tuhh jumpe nn cousin aku kat clinic tuhh gakk , hahai nazirul sakett gg , hahai , dy spm taon nh , hoho .


pastuhh , da sembang punye lha puas aku n mama kua dary clinic tuhh , erm kua jea dry clinic ujan lebat gilakk , haishh terpakse redahh an , nseb bek lha parking dekat , law takk , mak aii ,


erm lepas tuhh aku n mama g sekolah abg , ary nh dea balekk , hrm , best emang bes ade kawan kat umah huhu , p dy kene study aku tak bule kacau dea , bb dea an spm , haishh , ahha , erm dah amex abg mama bwk g jln2 , erm da penat twos balek , wk2 otw nak balek jalan jam gilak n aku tetido kat dlm kete , erm da lame2 aku pund terjage daryy tido aku ingt an da nak smpy upenye jaohh ag , ye lha td an ujan , ble ujn owg bwk slow bb tuhh lha jam , haishh .


 tak lame pastuhh aku rase nak ter ____ , ye lha aku mane bule sejuk sejuk sanad mestyy rase nak dating nan toilet , ahha . kalau kowg pund samekan ? hahaks , terpakse lha aku tahan , aku nak balek cepat aku mlz nak stop kat petronas , malas , hrm oke lha nak smbong wc nn qilah , hehe , nn eyra da tadi skunk nh nak nn qilah pulak , hehe
http://fafapluzqiqi.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment